

UMA STRATEGY MEETING 2023

2024 Vision & the Road ahead

Sunday, 19 November 2023 8am to 1pm UMA Centre

PROGRAM

	Time	Duration	Program / Presentation	Presenter		
1.	07.30am		Arrivals			
2.	08.00am	30min	Breakfast			
3.	09.00am	5min	Official opening MC	MC: Omar Chaar		
4.	09.05am	5min	Recitation of the Holy Quran	Sh Anas Yaghmour		
5.	09.10am	10min	Welcoming speech	Sh Shadi Alsuleiman		
PRESENTATIONS						
6.	09.20am	15min	UMA Centre 1. Centre 2. Café 3. Gym Feedback from Participants	Mohamad Charchouh		
7.	09.35am	15min	UMA Treasury Feedback from Participants	Mohamad Charchouh		
8.	10.05am	25min	Religious Affairs SIC	Sh Abdullah Chaabouh		

			Feedback from Participants		
9.	10.30am	30min	UMA Dawah Department: 1. Brotherhood Division 2. Social Services 3. Youth Division 4. Community Engagement Division Feedback from Participants	Sh Omar Elghaz Omar Chaar	
10.	11.00am	15min	BREAK		
11.	11.15am	20min	UMA Sisterhood: 1. Shura 2. Dawah Department 3. Youth Program Feedback from Participants	Sr Linda Hamdoush	
12.	11.35am	15min	Islamic Media International Feedback from Participants	Sh Ibrahim Dadoun	
13.	11.50am	10min	Marketing Feedback from Participants	THINKSTUDIO	
14.	12.00pm	20min	UMA Services: 1. NDIS 2. RTO 3. Home care Aged care 4. Future Project Feedback from Participants	 Sr Lina Sari Asif Ahmed Mohamad Charchouh Sh Shadi Alsuleiman 	
15.	12.30pm	10min	Closing of the Meeting and Dua'a	Sh Shadi Alsuleiman	
16.	12.45pm	10min	Thuhur		
17.	01.00pm		Lunch		
		Your Family is invited and welcome to attend the Lunch			